fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

The Witcher 3

 

The Witcher 3: Wild Hunt vie puolalaisen fantasiapelisarjan villiin metsästykseen. Se on action role play-videopeli avoimessa eli vapaasti tutkittavassa pelimaailmassa.

Peli sijoittuu kuvitteelliseen maailmaan, jota pelataan noituriksi kutsutun, uskomattoman voimakkaan monsterimetsästäjä Geraldin hahmolla. Gerald on nuoruudessaan käynyt läpi niin monta mutaatiota Kaer Morhen –ryhmän linnakkeessa, että hänellä on superihmisen fyysiset ja psyykkiset ominaisuudet.

Wild Huntissa Pohjoisten kuningaskuntien ennestään tuttu hallitsija pyytää Geraldia etsimään kadonnutta tytärtään ja Gerardille tärkeää Ciriä, jota paha Wild Hunt- niminen haltiajärjestö koettaa saada päiviltä. Pelaaja pääsee käyttämään Geraldin uskomattomia voimia niin taikojen kuin miekankin avulla. Peli on tehty mukaansa tempaavaksi ja mielekkääksi sivutehtävillä, interaktiolla NPC-hahmojen kanssa sekä alati kehittyvällä juonella, joka selkenee pelisarjan aikaisempien versioiden tapaan tarinan edetessä.

Wild Hunt on kehittynyt verrattuna aikaisempiin Witcher –sarjan peleihin pysyen silti tunnistettavana osana sarjaa. Taistelujärjestelmä on kehittynyt aikaisemmista peleistä, ja Geraldin liikkuvuus on sulavampaa esimerkiksi hyppimisen, heilautusten ja kiipeämisen suhteen. Vastustajien heikkoudet ja vahvuudet ovat vaihtelevia, mikä pitää pelaamisen mielenkiintoisena. Samankaltaisuutta aikaisempiin peleihin on vihollisten kohtaamisiin valmistautumisen tärkeys.

Pelisarja pohjautuu Andrzej Sapkowskin lyhyistä novelleista ja tarinoista koostuvaan fantasiasarjaan. Tämän ansiosta sarjalla on upea juonellinen kaari. Withcer 3: Wild Hunt on siis sarjan kolmas osa, joka saapui iloksemme 19.5.2015. Se oli Iso-Britannian myydyin peli seitsemässä päivässä ilmestymisensä jälkeen.

« Previous post
Next post »