fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

StarCraft 2: Legacy of the Void

 

StarCraft 2 oli ehtinyt tehdä pesäänsä pelimaailmaan kuusivuotta ennen Starcraft 2: Legacy of the Void:n ilmestymistä. Kyseistä peliä voi pelata ilman aikaisempaa versiota. Legacy of the Void on real-time tieteisfiktio –peli.

Starcraft 2 tapahtumat sijoittuvat kaukaiselle planeetalle, jossa kolme eri olentolajia Protoss, Terram ja Zerg, ottavat yhteen. Pelaaja valitsee yhden lajin, jolla hän pelaa. Jokaisella olentolajilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Videopelistä tietämättömälle, mutta kiinnostuneelle aloittelijalle StarCraftia voisi selittää, että se on kuin lautapeli, jossa kaikki pelaajat ovat yhtä aikaa vuorossa: Tarkka kontrolli, nopeat liikkeet ja nopea ratkaisukyky sekä looginen päättelykyky ovat pelaajalle avuksi.

Pelissä kerätään materiaaleja, joista rakennetaan armeijaa ja sotilas-infrastruktuuria. Rakennukset kuten laboratoriot ja rakenteet ovat erittäin suuressa osassa tässä pelissä. Niistä muodostuu infrastruktuuri, jossa sotilaita luodaan ja huolletaan. Peli aloitetaan yhdellä komentokeskuksella, josta pääsee laajentamaan kokonaisuutta. Pelaaja itse valitsee rakennustapansa ja vaihtoehtoja on useita. Ne valinnat, joita tehdään rakentamisvaiheessa, määrittävät koko pelin tapahtumia.

Peli alkaa niin, että järjestelmä arpoo, mistä kukakin pelaaja aloittaa. Planeetta on paksun sumun peitossa niin, ettei ole mahdollista nähdä, missä vihollispelaajat lymyilevät. Pelaaja voi voittaa tuhoamalla kaikki vastustajan rakentamat rakennukset pelialustalta.

Peliä voi pelata kahden kesken tai joukkueittain, ja se on erittäin suosittu e-sportpeli. Pelijärjestelmä on kehittyvän pelaajan unelma: se etsii taitotasoltaan vastaavat pelaajat pelaamaan vastakkain. Tämä on todellinen real-time-strategiapeli! Legacy of the Void -laajennuksessa on enemmän monin peli-vaihtoehtoja kuin aikaisemmissa osissa, ja sen keskittymispiste Protoss-lajiin on saanut paljon kiitosta ydinjuonen tukemisesta.

« Previous post
Next post »