fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

Smite

 

Smite kuuluu MOBA (Multiplayer online battle arena) -pelien perheeseen. Se on tiimiorientoitunut kuten League of Legends ja Dota, mutta erona näihin on kolmannen persoonan näkökulma, joka antaa taisteluille erilaisen olon ja näkökulman kuin yläviisto. Pelin hauskin ja miellyttävin ominaisuus on kuitenkin monille sen hahmoissa. Ne ovat jumalia, ja perustuvat neljän eri kulttuuripiirin jumaltarustoon.

Pelaaja saa valita yksilöllisillä ominaisuuksilla ja tarinalla sekä persoonallisuudella varustetun jumalhahmonsa yli 38 hahmon joukosta. Peli on siis myös hauska tapa opetella hinduismin, Egyptin mytologian, kiinalaisen mystiikan tai kreikkalaisen jumaltaruston tarinoita ja hahmoja. Esimerkiksi Thorin aseena on kuuluisa vasara. Jumalhahmoilla on yksi erityisisku, sekä neljä muuta kykyä, jotka perustuvat jumalten myyttisiin ominaisuuksiin ja persoonallisuuksiin.

Peli aloitetaan valitsemalla oma hahmo. Seuraavaksi voidaan tarkastaa mitä esineitä halutaan ostaa kaupasta. Tässä pelissä kauppatavarat voidaan tilata ”kenttäkuljetuksena”: pelaaja voi etukäteen rakentaa ja päättää mitä esineitä tai aseita hän haluaa, ja kun kultaa on kertynyt tarpeeksi, peli ostaa ne automaattisesti, eikä itse pelaamisessa kulu aikaa kaupassa.

Pelissä on kaksi viiden hengen joukkuetta, jotka taistelevat toisiaan vastaan. Kaikki pelaajat aloittavat samalla kulta määrällä, jota voi kerryttää tappamalla vastapuolen pelureita. Pelissä saavutetaan kykyjä, joukkuepisteitä sekä kultaa, jolla voi ostaa hahmolle lisäesineitä ja lisätä ominaisuuksia. Hyvällä pelaajalla on hyvä kartanhallinta, mutta peliin ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa edetä, vaan erilaiset trendit määrittävät usein pelitapoja. Muiden MOBA -pelien tapaan pelissä on myös viidakkoalue, joilla piileskelee erikoisia joukkoja ja kaksi yksilöllistä petoa, joissa joukkue voi saada huimia etuja.

« Previous post