fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

Slottipelien laaja tarjonta

slot_machines_456788344

Nettikasinoilla on pelaajille tarjolla monenlaisia pelejä, mutta suosituimpia ja odotetuimpia ovat kolikkopelit. Niihin konkretisoituu ehkä parhaiten pelimaailman kehitys ja uuden luominen. Toki muissakin peliluokissa nähdään jatkuvasti kehitystä, mutta slottipelien maailmassa se on nopeinta. Pelimaailman viimeisimmät tuulet näkyvät juuri näissä peleissä grafiikan ja uusien toimintojen kautta.

Slottien kanssa tehdään taatusti töitä, sillä kisa kilpailijoiden välillä käy kuumana. Nykyiset, suosioon nousevat kolikkopelit rakentuvat monesta palasesta. Niiden tulee miellyttää pelaajan silmää eli graafikon ammattitaitoa tarvitaan. Pelin tulee myös saada rahan loistamaan silmissä, mikä näkyy pelaajalle korkeana palautusprosenttina. Mahdollisuudet isoihin potteihin kiinnostavat taatusti kansaa.

Kolikkopelissä pitää olla myös idea, joka saa pelaajan alun perin kiinnostumaan siitä. Moni slottipeli onkin nykyisin kuin pienen käsikirjoituksen omaava lyhyt elokuva.

Testaa nämä

  • Immortal Romance on vuonna 2012 julkaistu peli, joka ponkaisi saman tien kolikkopelien suosituimpien joukkoon. Siellä se pysyttelee edelleen, ja menestykseen on useita syitä. Immortal Romance perustuu vampyyriteemaan, joten peli tuotiin markkinoille juuri oikeaan aikaan.

Vuonna 2012 elettiin kirjallisuuden ja elokuvien parissa vampyyrinosteessa, joten peli otettiin vastaan innostuneesti. Peliin on myös ujutettu toimiva juoni, joka kerrotaan pelaajalle kierrosten aikana. Immortal Romancea voi pelata pienilläkin panoksilla, ja hahmoihin perustuvat ilmaiskierrokset ovat mannaa niitä metsästäville.

  • Gemix on hieno esimerkki pelistä, joka rakentuu eri tasoille ja omaa interaktiivisia piirteitä. Peli näyttää ensi vilkaisulla melko perinteiseltä slottipeliltä värikkäine kristallipaloineen, mutta pelaaminen osoittaa kuitenkin toisin. Kyseessä on eri maailmoihin johdatteleva peli, jossa perinteiset bonukset ja ilmaiskierrokset korvattiin toisenlaisilla toiminnoilla, kuten räjähdyksillä ja supersalamoilla.
  • Jimi Hendrix -kolikkopeli tekee kunniaa maailman parhaimmaksi valitulle kitaristille ja hienosti toteutetulle pelille. Jimin musiikin, tähteen liittyvien symbolien ja hyvin etenevän pelin parissa viihtyvät niin fanit kuin myös pelaamisestakin ainoastaan innostuneet.

Pelin symbolit liittyvät tietysti kitaristiin, ja tunnelma viittaa vahvasti Hendrixin aikaan 70-luvun taitteeseen. Pelissä on mahdollisuus saalistaa ilmaiskierroksia. Lisäksi mielenkiintoa tuo pelin sisälle upotettu minipeli.

Vikings Go Wild kuuluu uudenlaiseen kolikkopelien kategoriaan. Pelissä on panostettu ulkoisten seikkojen ja erikoistoimintojen lisäksi vahvasti juoneen. Taustalla on tarina Pohjolan hurjista viikingeistä, jotka suuntaavat taistelemaan pahoja merihirviöitä vastaan. Kolikkopelissä on runsaasti erikoismerkkejä ja hyvät mahdollisuudet napata ilmaiskierroksia pelin edetessä.

« Previous post
Next post »