fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

Lentävä lähtö peleihin

Kukapa ei olisi joskus haaveillut lentämisestä, linnun lailla vapaana taivaalla? Lähimmäksi tätä tunnetta pääsee lentokoneessa tai helikopterissa. Hurjempaa menoa kaipaavat voivat kokeilla liitovarjoilua tai laskuvarjohyppyä, joissa on toki omat riskinsä. Riskejä välttävät voivat keskittyä simuloimaan lentämistä omalta kotisohvalta käsin. Monet pelivalmistajat ovat nimittäin luoneet upeita pelejä, joissa pelaaja pääsee liitelemään taivaalla erittäin realistisessa ympäristössä.

1980-luvun lentofiilistelyä

Lentämistä voi harjoitella netissä ilmaiseksi. Useat kasinot tarjoavat ilmaiskierroksia myös lentämistä käsitteleviin kolikkopeleihin. Ilmaiskierrokset eivät suinkaan ole vain turhanpäiväisiä pyörittelyitä, vaan niistä voi voittaa ihka oikeaa rahaa.

Lennokkaista videokolikkopeleistä esimerkkinä klassikkoelokuva Top Gunia mukaileva slottipeli, jossa pääsee suihkukoneen kyytiin. 1980-luvun suosikkielokuvasta on muokattu tyylikäs ja actionia pursuava videokolikkopeli. Top Gunin hahmojen siivittämässä Playtech-yhtiön pelissä on viisi kiekkoa ja 243 eri tapaa voittaa. Lennokkaassa pelissä voi ihastella myös Top Gun -elokuvan pätkiä, joissa suihkukone lennättää pelaajan upeiden maisemien halki.

Supersankareita ja lentäviä animehahmoja

Suosittuun vuonna 2006 julkaistuun Superman Returns -elokuvaan perustuva samanniminen videopeli lennättää pelaajan metropolin kattojen ylle. EA Tiburonin kehittämä peli on julkaistu suosituimmille konsoleille. 80 neliömailia kattava pelikartta tarjoaa pelaajalle tilaa lennellä stratosfäärissä. Pelaajan tulee ohjata hahmoaan eli itse Teräsmiestä taidolla ja varoen, sillä Teräsmiehen voimat ovat välillä jopa liian vahvoja. Hahmolla voi liidellä pelissä jopa yli 800 mph:n vauhdilla, mikä ylittää jo äänennopeuden. Mitä lujempaa Teräsmies lentää, sitä sumeammaksi näyttö muuttuu.

Toinen peli, jossa pelaaja pääsee liitelemään taivaalla, on Zone of the Enders: The 2nd Runner. Suosittu, japanilaisen Konami Computer Entertainmentin kehittämä peli julkaistiin vuonna 2003 PlayStation 2:lle. Nykyään peli on saatavilla myös PlayStation 3:lle sekä Xbox 360:lle. Pelin tarkoituksena on tappaa viholliset lähitaistelussa. Peliä on kehuttu sen lento-ominaisuuksista, joissa hahmo lentää upean maiseman läpi. Animetyylinen ulkoasu erottuu selkeästi Superman Returnsin kaltaisista peleistä, ja tuo erilaista tuntumaa lentämiseen pelissä.

« Previous post