fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

League of Legends

 

MOBA (Multiplayer online battle arena) –peleihin lukeutuva League of Legends on joukkueorientoitunut toimintapeli. Pelaaja valitsee itselleen sopivan hahmon ja pelaavat viiden hengen joukkueissa toista vastaavaa joukkuetta vastaan ikään kuin taisteluareenalla, virtuaalisella pelikentällä. Vaihtoehtoisia pelihahmoja uniikein ominaisuuksin ja persoonallisuuksin on niin useita, että jokainen pelaaja löytää varmasti itselleen sopivan, jolla lähteä harjoittelemaan ja pelaamaan.

Hahmojen ominaisuudet kehittyvät taistellessa ja pelatessa. Joka kerta kun pelaaja onnistuu tappamaan vihollisen, hänen tasonsa nousee. Kuudennella tasolla vapautuu hahmon äärimmäinen kapasiteetti. Lisäksi pelaaja voi ostaa esineitä ja aseita tullakseen vahvaksi. Tämä on olennainen osa peliä. League of Legends, ystävien kesken LoL tekee sankarihahmojensa verkkokauppa-shoppailusta erityisen helppoa; jos pelaaja ei ole varma mitä hahmolleen pitäisi ostaa, löytyy kaupasta suositukset-välilehti, josta löytyy räätälöityjä ehdotuksia hahmolle. Kun pelityyli kehittyy, keksii pelaaja myös itselleen sopivimmat aseet ja esineet.

Pelimaailma ja pelin kulku

Joukkue aloittaa aina ilmestymällä kiekolle. Pelissä on käytössä kartta, joka on täysin samanlainen kuin Dotassa: Siinä on siis kolme lania, ja keskellä on viidakko vaarallisine mystisine monstereineen. Monstereita pieksämällä pelaaja saa kultaa ja kokemusta, mutta näitä taisteluita ei niin vain voitetakkaan! Pelaajan on hyvä siis olla kehittynyt lähestyessään monsterihahmoja. Pelin pääidea on hankkia rahaa, ostaa esineitä ja aseita sekä tuhota vastustajasi ja heidän tukikohtansa.

« Previous post
Next post »