fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

Forza Motorsport 6

Jos etsimme yhtä pelisarjaa, jossa monien rakastama Xbox päihittää Sony PlayStationin, vastaus on ehdottomasti Forza. Nyt uudelle Xbox One -konsolille siirtynyt Forza Motorsport tarjoaa kuudennen pelisarjan, joka on täynnä audiovisuaalisesti päätähuimaavia elämyksiä!

Nyt jo 10-vuotias Forza -pelisarja lisää pökköä pesään mitä enemmän vuosia karttuu. Pelattavuudeltaan uusin Forza on eittämättä paras, sillä ohjain reagoi herkästi pelaajan valintoihin ja auto käyttäytyy varsin mallikkaasti, mikäli mittarina on realistinen peli. Ja mikä hienointa, pelattavaa tässä riittää. Nimittäin Stories of Motorsport -mode tarjoaa yli 70 tuntia kaasuteltavaa, tiukkoja kurveja ja vaarallisia tilanteita.

Verkko-ottelut tuovat luonnollisesti lisämakua jo valmiiksi mahtavaan pelikokemukseen. 24 pelaajan kanssa kurvailu, satoi tai paistoi, aivan mahtavilla grafiikoilla kuulostaa monen autopeliystävän korvissa varsin vastustamattomalta paketilta. Mutta eikä tässä vielä kaikki. Verkkopelaaminen on viety täysin uudelle tasolle kehittyneen tekoälyn ansiosta. Nimittäin tekoäly oppii sinun ajotyylisi ja siirtää sen ghost-autoon, mikäli poistut verkkopelistä. Näin ollen muut verkossa pelaavat voivat teoriassa pelata sinua vastaan, vaikka et ole edes paikalla.

Varoituksen sananen, sillä 60 ruudun (framen) sekuntivauhdilla hurraava 1080-grafiikka voi olla joillekin liian vauhdikas. Täten vauhtia ja vaarallisia tilanteita kaihtavat voivat pelata vaikka Farm Simulator 2015 -peliä.

Mutta ne, joilla ei puntti tutise 200 km/h:n vauhdissa, Forza Motorsport 6 on vastaus rukouksiin!

« Previous post
Next post »