fssuomi.net

Parhaat lento, ajopelit- ja nettipelit

Battlefield 1

Pelisarjan uusin tulokas on palautettu ajassa taaksepäin aina 1. maailmansodan tunnelmiin. Sen yksinpeli on hyvin elokuvamainen ja kaunis katsottava sen kertomine tarinoineen. Käytännössä pelaaja pelaa läpi lyhyitä kampanjoita, jotka ovat yksittäisiä tarinoita sodasta.

Peli tuokin hyvin esiin ensimmäisen maailmansodan tunnelman heti alusta lähtien esitellen mustan prikaatin taivalta sodassa. Historiallisten faktojen käyttäminen luo peliin paljon syvyyttä. Sen lisäksi, että peli tarjoaa henkilöiden tarinoita, on Battlefield 1 -osan tekemisessä käytetty todella paljon vaivaa teknologian historian tutkimiseen. Pelissä esitellään paljon juuri ensimmäisen maailmansodan aikaan kehitettyjä aseita ja laitteita.

Lisäksi välineet mallinnetaan mitä parhaimmalla tavalla. Pelin aseet ensinnäkin ovat ilo silmälle, mutta tämän lisäksi ne käyttäytyvät myös kuin aikakautensa edustajat. Rekyylit ovat suuria, kun taas tarkat aseet ovat monesti hitaita tai tehottomia. Kaikki nämä aspektit ovat tehneet pelistä välittömän klassikon.

Välineistö on aihe, josta riittää puhuttavaa. Suunnittelijat ovat onnistuneet tekemään mahdollisesti pelihistorian kauneimmat aseet. Tämän lisäksi niiden virittämiseen on annettu juuri oikea määrä vaihtoehtoja. Kaikkia oleellisia muutoksia voi aseisiin tehdä ja luoda tällä tavalla niistä juuri sopivat pelaajan tyyliin moninpeliä pelattaessa.

Moninpeli on muutenkin erinomainen Battlefield 1 -osassa. Hahmojen kestävyyttä on kasvatettu, mikä mahdollistaa erinomaisesti taidon esiin tuonnin. Alhainen kestävyys mahdollisti paljon tuuri tappoja, mutta lisääntynyt kestävyys yhdistettynä haastavampaan osumiseen on lisännyt peli-iloa ainakin heille, jotka nauttivat omien moninpelejä koskevien taitojensa kehittämisestä. Kokonaisuudessaan Battlefield 1 on erinomainen peli, jonka hankkimista voi helposti suositella FPS-pelien faneille.

Next post »